Новият "Линкълн Континентал" предлага комфорта на частен самолет

Линкълн Мотор Къмпани" представи новото поколение на флагмана си "Континентал". Продажбите на колата започват от есента, като първо ще бъдат атакувани пазарите в САЩ и Китай.


Лимузината въвежда новия дизайнерски език на марката, включващ отличителна радиаторна решетка и атлетичен профил. Максималната изчистеност на профила на колата се постига и чрез елиминиране на традиционните дръжки на вратите, заменени от сензорни бутони.


"Континентал" впечатлява и с огромен панорамен покрив. По отношение на задвижването избор няма, като лимузината разчита на трилитров V6 двигател с турбокомпресор и мощност 400 конски сили.

Новият "Линкълн Континентал" предлага комфорта на частен самолет

© Линкълн


Като опция се предлага задвижване на четирите колела. Лимузината е снабдена и със система за прехвърляне на тяга между лявата и дясната задна гуми, което влияе добре на управляемостта.




"Линкълн Континентал" се оборудва със система за промяна на настройките на волана, окачването и работата на двигателя в три режима - комфортен, нормален и спортен. Автомобилът е снабден с всички най-съвременни системи за безопасност.


Специално внимание е отделено на конструкцията на седалките, като при изработването им е черпен опит от производителите на кресла в частните самолети и на офис мебели. В резултат седалките на първи ред предлагат над 30 различни регулации. Возещите се отзад също разчитат на максимално удобство, като креслата са с подгряване, охлаждане и масаж.

Новият "Линкълн Континентал" предлага комфорта на частен самолет

© Линкълн


Умората при пътуване се намалява и от системата за активно неутрализиране на неприятните шумове. Тя излъчва вълни през тонколоните на аудиосистемата, който са с такава честота, че тушират неприятните звуци. Тишината на борда се гарантира и от специалните ламинирани стъкла.


Що се отнася до лукса на борда, той се гарантира от използването на първокачествена кожа, красиви външни шевове, апликации от дърви или алуминий.

Новият "Линкълн Континентал" предлага комфорта на частен самолет

© Линкълн

Ключови думи към статията: