Новият "Линкълн Континентал" ще изумява с лукс и технологии

Американският производител на луксозни автомобили "Линкълн" разпространи първа информация и снимки на новото поколение на култовия си модел "Континентал". За момента автомобилът се води концептуален, но напрактика е готов за производство.


Лансирането на серийния модел се очаква догодина, като в "Континентал" ще дебютират новата форма на радиаторната решетка на марката и основните щрихи от новата вълна в дизайна. Лимузината се отличава с матрични LED светлини, което е най-новата технология при фаровете.

Новият "Линкълн Континентал" ще изумява с лукс и технологии

© Линкълн


Отвън впечатляват скритите във вратите дръжки, като отварянето и затварянето им се подпомага от електромотори. В салона цари лукс от най-висока класа - естествена кожа, алкантара и дори орнаменти от розово злато.


Цветни LED светлини създават различна атмосфера в купето. Специално внимание е обърнато на седалките, като предните имат 30-възможности за нагласяне, така че да са удобни за хора с различни фигури.


Креслата отзад са като в първа класа на самолет, като между тях има поставка за лаптоп или таблет. На разположение е и минибар. Лимузината разполага с люк, а возещите се могат да изберат каква част от UV лъчите да проникват в салона, като могат да се блокират до 99% от тях.

Новият "Линкълн Континентал" ще изумява с лукс и технологии

© Линкълн


Задвижването на "Линкълн Континентал Концепт" е поверено от трилитров V6 EcoBoost двигател. На разположение са адаптивно окачване и променящ усилието си според скоростта волан. Джантите са с размер 21-цола.

Ключови думи към статията: